✈ Doprava ZDARMA od 1000 Kč! 

Jsem tady!

Diář a deník Evy Salvatore Burešové

Pokud toužíte být nablízku oblíbené zpěvačce a herečce Evě Salvatore Burešové, máme pro Vás opět jedinečný diář s názvem „Jsem tady“ pro rok 2024, který pro Vás bude denní inspirací.
Diář Vás provede celým Eviným turné s fotografiemi, které ještě nikdo neměl šanci vidět, najdete zde texty písní či rituály, které Vám pomohou zpomalit a načerpat energii.
Naplánujte svůj den, mějte zapsané všechny důležité termíny a všechny události.
Nově Vám diář umožní, díky lunárnímu kalendáři, naladit se na energii Měsíce a využít jeho vliv na Vaši náladu, tvořivost a produktivitu. Každý den má své vlastní lunární doporučení. Od novoluní po úplněk a zpět, budete mít přehled o tom, kdy je ideální čas na plánování, relaxaci, nebo na práci na svých kreativních projektech.

Skvělým doplňkem k diáři je nově vydaný kreativní deník „Brzy se vrať“. Deník byl vytvořen k příležitosti turné Evy Salvatore Burešové. Nemusíte být však fanouškem Evy, abyste u diáře i deníku ocenili krásnou grafiku a inspirativní texty, které Vás mohou provázet Vašimi dny. 
Deník je vhodný pro všechny fanoušky volného psaní, kreativního myšlení, horoskopů či bylinek. A co je na tomto deníku unikátní? Některé stránky jsou potištěny voňavým levandulovým lakem. 

Kreativní deník „Brzy se vrať" je tady pro Vás, abyste zaznamenali své příběhy, sny a cíle. A když přijde čas, otevřete diář „Jsem tady" a propojte svoje minulé zápisky s novými plány.

A my jsme moc rádi, že jsme Vám to vše mohli umožnit! 

Váš tým BeBechy a Baloušek