Milý Ježíšku

... aneb dárky už máte?

Milý Ježíšku… 

Každý rok si slibujeme, že s nákupem dárků začneme dřív, ale Vánoce se pomalu blíží a Vy stále hledáte, čím uděláte radost svým milovaným?
Máme pár tipů, které by mohly potěšit nejen Vaše blízké. 

Knihy 

Máte kolem sebe milovníka zvířat, historie, příběhů nebo vášnivého kuchaře?
Snad ke každému tématu najdeme vhodné a zajímavé knihy. Stačí popřemýšlet, co osoba, kterou chceme obdarovat má nejraději. Ať se bude jednat o dlouhý příběh k zimním večerům nebo o krátkou příručku, jak se zlepšit ve svém koníčku… 
Kniha je dárek, který nestárne a potěší téměř každého! 

Darujte zážitek! 

Často se koupeným pobytem nemusíme trefit do vkusu. Ideální je takovýto voucher pořádně zvážit nebo zakoupit přímo našemu partnerovi a tím zabít dvě mouchy jednou ranou. Pokud Vás teda Váš milovaný vezme s sebou.  
Ale určitě nikoho neurazíte koupí volných lístků do divadla, do kina, oblíbené restaurace nebo třeba do wellness? 

A co věnovat předplatné? 

Všichni známe předplatné na časopisy a určitě to není špatný nápad. 
Ale co takové předplatné na pivo, čaj nebo ponožky? V dnešní době můžeme najít opravdu cokoliv a takovýmto předplatným budete pod vánočním stromečkem bodovat! 

Měkké dárky 

To by nebyly Vánoce, kdybychom nenašli pod stromečkem nějakého „měkkouše“! Ať to budou pořádné pletené ponožky, šála s rukavicemi nebo nějaké vtipné tričko… to je přece klasika, která nikoho neurazí. 

Pošli to dál! 

A co, když se s někým na Štědrý den nepotkáme? Co když z nějakého důvodu nebude možnost se sejít a popřát si krásné Vánoce? 
Máme tady ručně dělané přání, Bebechy. Pošli to dál a potěš přáníčkem!