✈ Doprava ZDARMA od 1000 Kč! 

Proč se vrátit k psanému projevu?

Vraťme se k ručnímu psaní!

Dnešní moderní doba nahrává různým elektronickým zařízením. Telefon nebo notebook míváme většinou u sebe, a tak je pro nás jednodušší si poznámky, nápady, myšlenky zapisovat tam. Ale není to škoda? Pro nás a naši paměť určitě. 
Společně se podívejme, proč bychom se měli vrátit k psanému projevu. 

Lépe se učíme a posilujeme paměť 
Dopředu musíme popřemýšlet, co chceme napsat. Nikdo nechceme v poznámkách škrtat nebo text přepisovat, proto se musíme na psaní více soustředit. 
Díky tomu, že o slovech více přemýšlíme, lépe si je zapamatujeme. Psaný text je více spojen s pohybem ruky, text a jednotlivá slova vidíme, a tak se nám v paměti psané výrazy lépe usazují. Vzpomínáte na taháky ve škole, které jste si pracně a stručně psali na drobné papírky? Taky jste nakonec nepoužili? :)

Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím. -Konfucius

Forma relaxace
Máte moc myšlenek, které si nemůžete utřídit? Cítíte se vystresovaní nebo Vás něco trápí? Vezměte do ruky náš blok a jednoduše se z těch věcí vypište. Ulehčíte hlavě, myšlenky uvidíte na papíře, a tak se Vám snáz srovnají.  Podpoříte kreativitu, lépe se budete koncentrovat a snáze najdete cíl Vaší cesty.

Vyberte si z celé řady našich krásných notesů, které vybízí začít zase psát. Vyberete si tečkovaný, linkovaný nebo prázdný blok? Jakýkoli je vhodný na poznámky, deník nebo Vaše myšlenky!