Tipy, jak správně vybrat fotoalbum

I Vaše vzpomínky chtějí do alba! Které vybrat?

Nejen z léta si všichni neseme mnoho vzpomínek, které si zaslouží uchovat tak, abychom se k nim mohli později vracet. Díky vytištěným fotografiím, různým vstupenkám z festivalů, koncertů nebo vstupenkám do hradů i muzeí se můžeme vrátit do období, kdy jsme zažívali skvělé dny.

 
Jak už od nás znáte, máme k dispozici různé varianty alb nebo chcete-li scrapbooků, které jsou na kreativní chvilky pro vlepování vzpomínek naprosto perfektní. 


Černý nebo hnědý papír? Přece jen to trochu záleží na vkusu. Černá je kontrastní barva, proto se skvěle hodí na fotografie a nálepky. A kdo má rád psaní či malování bílou tužkou, fixou, sluší právě černému albu. Hnědé album je kraftová a přírodní klasika, s kterou chybu nikdy neuděláte.  


Můžete si zvolit ze tří velikostí a najdete také varianty s potištěnou obálkou.


Ta nejmenší alba se mohou hodit například jako dárek pro Vašeho nejlepšího kamaráda. Kromě varianty bez potisku si můžete vybrat album s decentním srdíčkem. Vlepte do něj společné fotografie, fotografie zážitků a dárek z lásky je na světě. 


Obdélníková alba mají více prostoru na tvoření. Kromě fotografií, můžete dopisovat celé texty, vlepovat navíc nálepky, malovat malůvky. Speciálně tohle album máme s potiskem pro novorozené kluky a holky. 


XL alba s rozměrem 30 x 30 cm je vhodné k velkým příležitostem. Uchovejte společné rodinné vzpomínky. Darujte album babičkám a dědečkům, kde dolepíte fotografie třeba i z jejich mladých let. Album najdete s potiskem Svatební album, které můžete darovat jako svatební dar. 
 

Už víte, do kterého budete tvořit vy? 

 

alba a scrapbooky pro uchování vzpomínek